concert: Rootsriders in Duycker

ZA.
03 NOV
ROOTSRIDERS Grote Zaal, 20:30 uur Duycker, Hoofddorp
2018
HOOFDPROGRAMMA Rootsriders Sir Jean
TOEGANG DEUR: 18,-
VVK: 16,-

EXTRA INFORMATIE

Net als vorig jaar doen Rootsriders dit najaar weer een tourtje langs enkele poppodia onder de naam ‘Marley Meets’, dit keer ‘Marley Meets the 60s’. Geen ‘gewone’ Bob Marley tribute zoals ieder voorjaar maar met de nadruk op de beginperiode van The Wailers. De periode dat de band nog op zoek was naar een eigen geluid maar hun talent al onmiskenbaar hoorbaar was. Het waren de zogenoemde ‘formative years’ voordat Bob, Peter en Bunny de wereld vanaf 1973 zouden veroveren met hun unieke blend van Reggae.

Afterparty by Sir Jean

Na afloop is er een afterparty in onze kleine zaal met niemand minder dan Sir Jean! De unieke sound en het onmiskenbare talent van Sir Jean herken je uit duizenden. Wereldwijd, maar vooral in Frankrijk wordt hij beschouwd als een van de grondleggers van de Franse reggae scene. Voor bezoekers van de Rootsriders is deze gratis toegankelijk. Dat wil je niet missen toch?

FOTO'S VAN Rootsriders, Sir Jean

Foto Rootsriders te Night at the Park 2017 Foto Rootsriders te Retropop 2010 Foto Rootsriders te Night at the Park 2017 Foto Rootsriders te Retropop 2010 Foto Rootsriders te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1 Foto Rootsriders te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1
 
Bekijk alle 12 foto's van Rootsriders

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS