concert: Roosevelt in Doornroosje op WOENSDAG 21 NOVEMBER 2018 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • CUT_
    Stukafest Leiden 2015
    © Arend Jan Hermsen
  • CUT_
    Stukafest Leiden 2015
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Roosevelt in Doornroosje) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

WO.
21 NOV
ROOSEVELT Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
Hoofdprogramma Roosevelt
Voorprogramma CUT_

EXTRA INFORMATIE

Stilstaan is geen optie op de dansbare elektronica van Roosevelt. Zijn nummers ademen een klassieke jaren 80 sfeer in de lijn van New Order en Talk Talk, maar wel met een eigentijdse twist. Muzikaal komt Roosevelt overeen met genregenoten als Caribou, Hot Chip, SOHN, Todd Terje en Floating Points.

Roosevelt aka Marius Lauber timmert al sinds zijn zeventiende als DJ aan de weg en speelde daarvoor in vele bandjes. Debuutalbum ‘Roosevelt’ heeft hij volledig zelf geschreven, opgenomen en geproduceerd over een tijdspanne van twee jaar. De singles als ‘Fever’, ‘Hold On’, ‘Moving On’ zijn niet alleen erg catchy, maar ook buitengewoon dansbaar.

Zijn nieuwe album is klaar en verschijnt binnenkort op het label City Slang, we krijgen dus een hoop nieuwe muziek te horen tijdens deze show.

Foto's van Roosevelt, CUT_

Foto Roosevelt te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Roosevelt te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Roosevelt te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Roosevelt te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Roosevelt te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Roosevelt te Sziget 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 12 foto's van Roosevelt
Bekijk alle 95 foto's van CUT_

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest