concert: Roosevelt in Doornroosje

WO.
21 NOV
ROOSEVELT Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Roosevelt
VOORPROGRAMMA CUT_
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Roosevelt in Doornroosje
Tickets Roosevelt:
wo 21 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

Stilstaan is geen optie op de dansbare elektronica van Roosevelt. Zijn nummers ademen een klassieke jaren 80 sfeer in de lijn van New Order en Talk Talk, maar wel met een eigentijdse twist. Muzikaal komt Roosevelt overeen met genregenoten als Caribou, Hot Chip, SOHN, Todd Terje en Floating Points.

Roosevelt aka Marius Lauber timmert al sinds zijn zeventiende als DJ aan de weg en speelde daarvoor in vele bandjes. Debuutalbum ‘Roosevelt’ heeft hij volledig zelf geschreven, opgenomen en geproduceerd over een tijdspanne van twee jaar. De singles als ‘Fever’, ‘Hold On’, ‘Moving On’ zijn niet alleen erg catchy, maar ook buitengewoon dansbaar.

Zijn nieuwe album is klaar en verschijnt binnenkort op het label City Slang, we krijgen dus een hoop nieuwe muziek te horen tijdens deze show.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Roosevelt, CUT_

Foto Roosevelt te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Roosevelt te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Roosevelt te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Roosevelt te Sziget 2017 - Zaterdag Foto Roosevelt te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Roosevelt te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016
 
Bekijk alle 12 foto's van Roosevelt
Bekijk alle 60 foto's van CUT_

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN