Roosevelt onderweg naar concerten in Melkweg en Botanique

roosevelt
Roosevelt onderweg naar concerten in Melkweg en Botanique
Door RobZ op 20 augustus 2020 - 11:22 Twee jaar na zijn album 'Young Romance' is de Duitse singer-songwriter Roosevelt (echte naam Marius Lauber) terug met nieuwe muziek! Op de tracks 'echoes' en 'Sign' hoor je de Duitse producer teruggrijpen naar zijn roots in dance-muziek met een ode aan oldskool house en vintage synthpop. Ditmaal geen gitaren of live drums, maar analoge drumcomputers en hyper-melodische elektronica. De kans lijkt aanzienlijk dat dit een opmaat is naar een nieuw album. Er wordt in maart 2021 in ieder geval begonnen aan een flinke Europese tournee. Op vrijdag 12 maart komt deze langs in de Botanique in Brussel en op 14 maart is de Melkweg Max aan de beurt.

De kaartverkoop voor beide concerten start vrijdag 21 augustus om 10:00 uur. Tickets voor het concert in de Botanique kosten 19,50 euro en voor de show in de Melkweg ben je net iets meer dan 20 euro kwijt. Via deze link koop je tickets voor Roosevelt in de Botanique en hier kan je terecht voor tickets voor Roosevelt in de Melkweg.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Roosevelt in Botanique
Tickets Roosevelt
KIES TICKET
vr 12 mrt
Roosevelt
Botanique, Brussel
€ 19,50
zo 14 mrt
Roosevelt
Melkweg, Amsterdam
€ 20,15
Caprera news

RACOON SLUIT SEIZOEN IN OPENLUCHTTHEATER CAPRERA AF...We schreven al een aantal keer over de openluchtconcerten die deze zomer in...

Paradiso logo nieuw

EXTRA CONCERT IN PARADISO VOOR IJSLANDSE EUROVISIE... Daði Freyr is de IJslandse inzending voor het Eurovisie Songfestival, die...

REACTIES

geen avatar
zo 23 aug 2020 00:20

eatsleeprave.. Wordt lastig kaarten kopen en plannen. De kans dat het doorgaat acht ik kleiner. Gaan nog wel jaren overheen, vaccinatie, bureaucratie van de EU, goedkeuring, Uitgiften, wereldwijde verspreiding van het vaccin eerst. Vervolgens moet de angst weg zijn.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.