concert: Judy Blank in Merleyn op WOENSDAG 17 OKTOBER 2018

  • Judy Blank
    Songbird 2014 - dag 2
    © Charles Batenburg
WO.
17 OKT
JUDY BLANK 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2018
Hoofdprogramma Judy Blank

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 17 oktober 2018.
Dat is 871 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Judy Blank in Merleyn
DEZE Judy Blank TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 17 okt
Merleyn, Nijmegen
€ 11,00

EXTRA INFORMATIE

Judy Blank is terug op de podia met een koffer vol nieuwe liedjes over klein geluk, je draai vinden in de wereld en de dagelijkse gang van zaken in de Southern States.

Voor een 23-jarige heeft ze al heel wat ervaring op haar naam staan. Haar debuut ‘When The Storm Hits’ verscheen in 2014, waarna ze speelde op North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop. Wilde plannen en grote dromen leiden tot meerdere reizen naar de zuidelijke staten van Amerika. Ze speelt in kroegen en koffiebarretjes in Louisiana.

In Nashville kan ze alle open mics van Music City binnen een week van haar bucketlist schrappen. Daar speelt ze ook supports voor The Wood Brothers, Langhorne Slim en Macy Gray.

Geïnspireerd door pure country en americana schrijft ze in de VS ook veel muziek voor haar tweede album, opgenomen in Nashville. Voorafgaand aan de tour verschijnt dit najaar haar tweede plaat.

Foto's van Judy Blank

Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg Foto Judy Blank te Sam Lewis - 03/03 - TivoliVredenburg Foto Judy Blank te Songbird 2013 - Dag 1 Foto Judy Blank te North Sea Jazz 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te Judy Blank  / Pieternel - 22/11 - Manifesto Foto Judy Blank te Songbird 2014 - dag 2
 
Bekijk alle 44 foto's van Judy Blank

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws