concert: Maaike Ouboter in Rotown

WO.
21 NOV
MAAIKE OUBOTER 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Maaike Ouboter
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Maaike Ouboter in Rotown
Tickets Maaike Ouboter:
wo 21 nov
Rotown, Rotterdam
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Al vanaf het begin van haar loopbaan is singer-songwriter Maaike Ouboter een open boek. Ze vertolkte Dat Ik Je Mis, een breekbaar nummer over haar overleden ouders, op een talentenjacht en werd hierdoor op slag bekend. Dat is natuurlijk een bitterzoete situatie, en logischerwijs moest Ouboter bij de opvolger van En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt verder kijken dan haar eigen leefwereld.

Een groot deel van het vandaag uitgekomen album Vanaf Nu Is Het Van Jou is geïnspireerd op ontmoetingen met andere mensen. “Want íedereen heeft een verhaal. En dat wilde ik horen, en ontdekken wat het met mij zou doen.” Ouboter verwerkte de verhalen, maakte ze zich eigen en is nu klaar om ze weer door te geven.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Maaike Ouboter

Foto Maaike Ouboter te Noorderslag 2015 Foto Maaike Ouboter te De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso Foto Maaike Ouboter te De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso Foto Maaike Ouboter te Maaike Ouboter - 22/05 - TivoliVredenburg Foto Maaike Ouboter te Maaike Ouboter - 22/05 - TivoliVredenburg Foto Maaike Ouboter te Strandfestival Zand 2014
 
Bekijk alle 29 foto's van Maaike Ouboter

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS