concert: Marcus King Band in De Zwerver

WO.
06 JUN
MARCUS KING BAND 20:00 uur De Zwerver, Oostende
2018
HOOFDPROGRAMMA Marcus King Band
TOEGANG Vvk: €14
Zwerverpaz: €12

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 06 juni 2018.
Dat is 557 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Songwriter, gitarist, zanger en bandleider, op jonge leeftijd bewijst Marcus King over een pak kwaliteiten te beschikken om een grote carrière tegemoet te gaan.
King groeide op in South Carolina op een dieet van blues, maar toen hij op zijn 19e debuteerde met ‘Soul Insight’ was zijn spectrum al flink uitgebreid. Invloeden van soul, R&B, funk en americana maken zijn sound tot wat ze is, “soul-influenced psychedelic southern rock” om het met zijn eigen woorden te zeggen. Intussen heft hij ook al een tweede, titelloze album en recent een EP ‘Due North’ uitgebracht.

Marcus King werkte al samen met Warren Haynes (Gov’t Mule) en Derek Trucks (Tedeschi Trucks Band). Die laatste nodigde de Marcus King Band uit voor de Tedeschi Trucks Band Wheels of Soul 2018 (ook met Drive-By Truckers), een vijf weken durende tour in de USA in de zomer van 2018.

FOTO'S VAN Marcus King Band

Foto Marcus King Band te Holland International Blues Festival 2018 - Zaterdag Foto Marcus King Band te Holland International Blues Festival 2018 - Zaterdag Foto Marcus King Band te Holland International Blues Festival 2018 - Zaterdag Foto Marcus King Band te Holland International Blues Festival 2018 - Zaterdag Foto Marcus King Band te Holland International Blues Festival 2018 - Zaterdag Foto Marcus King Band te Holland International Blues Festival 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 7 foto's van Marcus King Band

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS