In the picture: o.a. James Blunt, Mura Masa, Bear's Den, Cage The Elephant, Jack Garratt en meer

The Marcus King Band - Paradiso news_groot
In the picture: o.a. James Blunt, Mura Masa, Bear's Den, Cage The Elephant, Jack...
Door Cartman91 op 04 maart 2020 - 13:27 Het duurt nog even totdat het echte festivalgeweld losbarst, wel zijn onze fotografen de afgelopen week bij diverse concerten geweest om foto's van onder meer James Blunt, Mura Masa, Bear's Den, Cage The Elephant, Jack Garratt, The Marcus King Band en Grace Carter te maken.


James Blunt (AFAS Live)

James Blunt (foto: Parcifal Werkman)


De Britse zanger James Blunt stond afgelopen week voor het eerst sinds 2017 weer op een Nederlands podium, ditmaal met zijn 'Once Upon A Mind' tour. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van James Blunt.


Mura Masa (AFAS Live)

Mura Masa (foto: Irwan Notosoetarso)


Met een nieuw album op zak tourt Mura Masa door Europa heen. Afgelopen week waren ze in AFAS Live te bewonderen. Voor het volledige verslag van het optreden van Mura Masa neem je hier een kijkje. Tip: komende zomer zijn ze ook te bewonderen op Best Kept Secret in Hilvarenbeek!


Bear's Den (AFAS Live)

Bear's Den (foto: Linde Dorenbos)


Folkband Bear's Den stond vorig jaar nog onder meer in Paradiso, De Oosterpoort en Koninklijk Circus (Brussel) en op festivals als Lowlands en Rock Werchter. Afgelopen week stond de band in AFAS Live. Bekijk ook het complete verslag van de show van Bear's Den in AFAS Live.


Jack Garratt (Paradiso Noord)

Jack Garratt (foto: Kelly Vermeer)


Singer-songwriter en multi-instumentalist Jack Garratt stond met zijn soul-achtige stem afgelopen maandag (2 maart) in Paradiso Noord op het podium. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het optreden in Paradiso Noord van Jack Garratt.


The Marcus King Band (Paradiso)

The Marcus King Band (foto: Irwan Notosoetarso)


Als zoon van Blues-held Marvin King en samen met ex-Allman Brothers Band leden staat The Marcus King Band als een huis. Afgelopen dinsdag (3 maart) stond de band in Paradiso. Bekijk ook het volledige fotoverslag van de show in Paradiso.


Grace Carter (Melkweg)

Grace Carter (foto: Britt Crooswijk)


Met inspiratiebronnen als Alicia Keys, Beyonce, Lauryn Hill en Adele begon Grace Carter al op 13-jarige leeftijd met het schrijven van liedjes. Inmiddels heeft ze al op festivals als Glastonbury, Sziget, Pinkpop en Rock Werchter gestaan en gisteren (3 maart) was de Melkweg in Amsterdam aan de beurt. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in de Melkweg.


Cage The Elephant (TivoliVredenburg)

Cage The Elephant (foto: Parcifal Werkman)


De Amerikaanse rockband Cage The Elephant bestaat inmiddels al veertien jaar, waar ze al vaker in Nederland en België een optreden gaven. Afgelopen zondag, op 1 maart stond de band in de Ronda zaal van TivoliVredenburg. Neem ook eens een kijkje bij het complete fotoverslag van de show van Cage The Elephant in TivoliVredenburg.


Verder waren onze fotografen aanwezig bij shows van Sam Lewis in TivoliVredenburg, New Years Day in de Melkweg, Lloyd Cole in het Zonnehuis, Alain Clark, Hermine Deurloo en Steve Gadd in Podium Victorie en The Last Internationale in Cultuurpodium Boerderij.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefGenesis news

GENESIS KOMT WEER SAMEN VOOR BRITSE TOURGroot nieuws uit de popmuziek: de legendarisch band Genesis komt weer bij...

Melkweg nieuwe logo

BILLY BOB THORNTON MET THE BOXMASTERS NAAR DE... De Amerikaanse acteur en zanger Billy Bob Thornton komt met zijn band The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.