Winnen: 2x2 kaarten voor The Marcus King Band in Metropool

Marcus King
Winnen: 2x2 kaarten voor The Marcus King Band in Metropool
Door sjoertb op 29 mei 2019 - 12:48 Bij Marcus King is de muziek met de paplepel ingegoten. Net als zijn vader en opa en overgrootvader kon niks hem weerhouden muzikant te worden.

De drie albums die hij ons gegeven heeft zijn uiterst geschikt voor mensen die houden van soulvolle rock met een southern feel en een vleugje psychedelica. Daarbij heeft The Marcus King Band met een volledige blazerssectie een extra troef in handen die de band ver boven menig genre-genoot doet uitstijgen!

Op 13 juni speelt The Marcus King Band in Metropool. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Marcus King'.

Deze winactie loopt tot en met 5 juni.
festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. ALAN PARSONS...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

the doors alive

THE DOORS ALIVE MET TOUR VAN VIER CONCERTEN DOOR... Tributeband The Doors Alive kondigt aan dat ze eind dit jaar naar Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.