concert: Danny Vera in Neushoorn

ZA.
08 DEC
DANNY VERA Grote Zaal, 19:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2018
HOOFDPROGRAMMA Danny Vera
CONCERT UITVERKOCHT
Danny Vera in Neushoorn is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 08 dec
Danny Vera
Neushoorn, Leeuwarden

EXTRA INFORMATIE

Lekker! Americana van eigen bodem door Danny Vera. Samen met zijn band, blazers en zijn vertrouwde Gretsch Tennessan '67 gitaar trekt hij tijdens de P.M.D. clubtour door het land en mag een optreden in Neushoorn niet ontbreken.

Americanazanger Danny Vera begon ooit in de kroeg en groeide gestaag door naar de grote zalen en festivals. Johan Derksen mag dan een bromsnor zijn, van muziek heeft hij wel verstand. Landelijke bekendheid krijgt Vera namelijk als huisband van Voetbal International op RTL7. Natuurlijk staat hij het liefst op het podium, of dat nu solo of met volledige band is. Zijn grote voorbeelden zijn Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley. Dit hoor je natuurlijk terug in de liedjes van Vera. Het swingt, het rockt en er mag gedanst worden. Reken op een show vol Americana en rock-'n-roll zoals het ooit bedoeld is.

Zaal: Grote Zaal
Type Staconcert

FOTO'S VAN Danny Vera

Foto Danny Vera te Paaspop Schijndel 2017 - Vrijdag Foto Danny Vera te Retropop 2017 Foto Danny Vera te Paaspop 2016 - Zondag Foto Danny Vera te Nirwana Tuinfeest 2017 - Zaterdag Foto Danny Vera te Paaspop 2016 - Zondag Foto Danny Vera te Vestrock 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 37 foto's van Danny Vera

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS