concert: Danny Vera in Neushoorn

ZA.
08 DEC
DANNY VERA Grote Zaal, 19:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2018
HOOFDPROGRAMMA Danny Vera

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 08 december 2018.
Dat is 135 dagen geleden.

CONCERT UITVERKOCHT
Danny Vera in Neushoorn is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 08 dec
Danny Vera
Neushoorn, Leeuwarden

EXTRA INFORMATIE

Lekker! Americana van eigen bodem door Danny Vera. Samen met zijn band, blazers en zijn vertrouwde Gretsch Tennessan '67 gitaar trekt hij tijdens de P.M.D. clubtour door het land en mag een optreden in Neushoorn niet ontbreken.

Americanazanger Danny Vera begon ooit in de kroeg en groeide gestaag door naar de grote zalen en festivals. Johan Derksen mag dan een bromsnor zijn, van muziek heeft hij wel verstand. Landelijke bekendheid krijgt Vera namelijk als huisband van Voetbal International op RTL7. Natuurlijk staat hij het liefst op het podium, of dat nu solo of met volledige band is. Zijn grote voorbeelden zijn Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley. Dit hoor je natuurlijk terug in de liedjes van Vera. Het swingt, het rockt en er mag gedanst worden. Reken op een show vol Americana en rock-'n-roll zoals het ooit bedoeld is.

Zaal: Grote Zaal
Type Staconcert

FOTO'S VAN Danny Vera

Foto Danny Vera te Retropop 2017 Foto Danny Vera te Paaspop 2016 - Zondag Foto Danny Vera te Bevrijdingsfestival Overijssel Foto Danny Vera te Live at Wantij 2017 Foto Danny Vera te Paaspop 2016 - Zondag Foto Danny Vera te Bevrijdingsfestival Overijssel
 
Bekijk alle 41 foto's van Danny Vera

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS