concert: Danny Vera in De Roma op VRIJDAG 17 MEI 2024

  • Danny Vera
    Danny Vera - 19/12 - 013
    © Kaylee Verschure
  • Danny Vera
    Paaspop 2016 - Zondag
    © René Obdeijn
VR.
17 MEI
DANNY VERA 20:00 uur De Roma, Antwerpen
2024
Hoofdprogramma Danny Vera

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

In zijn thuisland is de ‘DNA Theatertournee’ volledig uitverkocht, daarom konden de Belgische data ook niet uitblijven. Hou je klaar voor een avond onverbiddelijke rock in de stijl van grote namen zoals Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley, maar overgoten met die onweerstaanbare Danny Vera-schwung.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Roma in Antwerpen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Roma in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Danny Vera in De Roma plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Danny Vera

Foto Danny Vera te Pinkpop 2022 - Vrijdag Foto Danny Vera te Danny Vera - 05/12 - TivoliVredenburg Foto Danny Vera te Paaspop 2019 - Zaterdag Foto Danny Vera te Danny Vera - 23/12 - Paradiso Foto Danny Vera te Danny Vera - 05/12 - TivoliVredenburg Foto Danny Vera te Danny Vera - 19/12 - 013
 
Bekijk alle 144 foto's van Danny Vera

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws