Danny Vera keert in 2024 terug naar Ziggo Dome met The Neon Orchestra

review: Danny Vera - 13/10 - Ziggo Dome Danny Vera
Danny Vera keert in 2024 terug naar Ziggo Dome met The Neon Orchestra
Door KayleeV op 16 oktober 2023 - 10:28 Danny Vera keert voor de derde keer op rij terug naar de Ziggo Dome op 7 september 2024, na twee uitverkochte shows in 2022 en 2023. Deze keer zal hij worden vergezeld door een 50-koppig gelegenheidsorkest genaamd The Neon Orchestra, onder leiding van de Britse dirigent Dominic Seldis. Tijdens dit concert zullen er alleen zitplekken zijn.

Het nieuwe album van Danny Vera, genaamd "DNA," werd op 13 oktober uitgebracht. Het album is in korte tijd geschreven en opgenomen in Middelburg, waar Danny Vera woont. Met "DNA" wilde de artiest teruggaan naar de basis en nam hij het album in één keer op om de authenticiteit te behouden.

Een paar dagen geleden, op 13 oktober 2023, gaf Danny Vera ook een concert in de Ziggo Dome. Wij waren daarbij, bekijk het fotoverslag van het concert hier.

Danny Vera brak in 2019 door met het nummer "Roller Coaster." De voorverkoop voor zijn Ziggo Dome-show op 7 september 2024 start op 19 oktober 2023 om 10:00 uur, met tickets vanaf € 49,50. Koop je tickets voor het concert van Danny Vera in de Ziggo Dome hier. Wil je zeker weten dat je niet misgrijpt met tickets? Stel dan hier een reminder in voor de ticket verkoop.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Danny Vera in Ziggo Dome
Tickets Danny Vera
KIES TICKET
za 07 sep
Danny Vera - Vip Pakket
Ziggo Dome, Amsterdam
za 07 sep
Danny Vera
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 49,50
roosbeef

ROOSBEEF GAAT OP TOURNEE LANGS NEDERLANDSE &...Roos Rebergen, de frontvrouw van Roosbeef , laat zich niet uit het veld...

Melkweg nieuwe logo

INTENSE METALCORE-KLANKEN VAN POLARIS TE HOREN IN... De Australische metalcore-groep Polaris, bekend om hun kenmerkende mix van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.