concert: Fish in Doornroosje

WO.
24 OKT
FISH Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Fish
VOORPROGRAMMA Doris Brendel

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 24 oktober 2018.
Dat is 182 dagen geleden.

CONCERT UITVERKOCHT
Fish in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
wo 24 okt
Weltschmerz | Clutching At Straws: Fish + Doris Brendel (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 33,00

EXTRA INFORMATIE

Derek William Dick, beter bekend als ‘Fish’ ken je als zanger van Marillion. In 1985 bracht die Britse band zijn doorbraakalbum ‘Misplaced Childhood’ uit met de wereldhit ‘Kayleigh’. Drie jaar later verliet Fish de band om met groot succes een solocarrière op te pakken.

Zijn muziek, teksten, live-performance, indrukwekkende voorkomen, bijzondere stem met Schotse tongval en zijn gevoel voor drama maken dat hij tot op de dag van vandaag nog een betekenisvolle rol speelt binnen de progressieve muziekwereld.

De tour staat in het teken van zijn nieuwe solo-album ‘Weltschmerz’, welke in de zomer van 2018 verschijnt. Naast nieuwe solo materiaal zal Fish ook muziek spelen van het laatste Marillion-album ‘Clutching at Straws’. Ongetwijfeld komen er ook andere hoogtepunten uit zijn lange carrière voorbij.

FOTO'S VAN Fish, Doris Brendel

Foto Fish te Arrow Classic Rock 2004 Foto Fish te Fish - 19/4 - Melkweg Foto Fish te Parkpop 2005 Foto Fish te Fish - 19/4 - Melkweg Foto Fish te Fish - 19/4 - Melkweg Foto Fish te Pinkpop Classic 2008
 
Bekijk alle 22 foto's van Fish

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST