concert: Jan Akkerman in ECI Cultuurfabriek

  • Jan Akkerman
    Bluesrock Tegelen 2017
    © René Obdeijn
  • Jan Akkerman
    Retropop 2013
    © René Obdeijn
ZA.
07 APR
JAN AKKERMAN 20:00 uur ECI Cultuurfabriek, Roermond
2018
Hoofdprogramma Jan Akkerman
Toegang €20,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 07 april 2018.
Dat is 819 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Vier het leven van een virtuoze gitarist
Wat kunnen we nog zeggen over gitaaricoon Jan Akkerman? Winnaar van de Gouden Harp, Ridder in de orde van Oranje Nassau en door het Engelse blad Melody Maker uitgeroepen tot beste gitarist ter wereld.
In december 2016 bereikte Jan Akkerman de respectabele leeftijd van 70 jaar. Wat betekent dat hij al meer dan een halve eeuw gitaar speelt. Of het dan niet eens tijd wordt om met pensioen te gaan? Absoluut niet.
Wat is er mooier dan dit heuglijke feit uitbundig te vieren in ons theater? Met nummers als Streetwalker, Pieton en Hocus Pocus, nieuwe composities en oudere favorieten.

Zit je in een band of speel je zelf gitaar? Of ben je een van zijn vele bewonderaars? Kom dan genieten van virtuoos gitaarspel van Jan Akkerman, begeleid door zijn formidabele band.

Foto's van Jan Akkerman

Foto Jan Akkerman te Bluesrock Tegelen 2017 Foto Jan Akkerman te Jan Akkerman - 29/12 - Doornroosje Foto Jan Akkerman te Retropop 2013 Foto Jan Akkerman te Bluesrock Tegelen 2017 Foto Jan Akkerman te Retropop 2013 Foto Jan Akkerman te Jan Akkerman - 29/12 - Doornroosje
 
Bekijk alle 17 foto's van Jan Akkerman

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws