concert: Lucas Hamming / Okke Punt huiskamer XL in Iduna

ZO.
04 MRT
LUCAS HAMMING / OKKE PUNT HUISKAMER XL 14:00 uur Iduna, Drachten
2018
HOOFDPROGRAMMA Lucas Hamming Okke Punt
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Lucas Hamming / Okke Punt huiskamer XL in Iduna
DEZE Lucas Hamming / Okke Punt huiskamer XL TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 04 mrt
Iduna, Drachten
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Lucas Hamming, Okke Punt en Anna Linde spelen in de 'huiskamer' van Iduna!
Deze zondag zal Iduna wederom worden omgetoverd in huiskamersetting en kun je genieten van fijne akoestische optredens door Lucas Hamming, Okke Punt en Anna Linde.

Wie denkt dat deelname aan talentenjachten een zonde is voor je carrière in plaats van een zegen, heeft het mis. Tenminste, wanneer je het talent van Lucas Hamming bezit. In sneltreinvaart bracht Hamming twee albums uit, had hij twee 3FM Megahits te pakken, de titel van DWDD huisband, speelde vele zalen en festivals plat waaronder Pinkpop en had het themalied van Serious Request op zijn naam hebben staan!

Okke Punt speelde ooit in de begeleidingsband van Yori (vocals/harmonica); bouwde routine op doordat hij werd uitgenodigd door Joe Sumner (zoon van Sting) om mee te spelen in zijn band Fiction Plane en kreeg in Nederland bekendheid als finalist in het televisieprogramma De Beste Singer Songwriter van Nederland met prachtige songs.

FOTO'S VAN Lucas Hamming, Okke Punt

Foto Lucas Hamming te Lucas Hamming - 13/12 - Paradiso Foto Lucas Hamming te Damaris Festival 2015 Foto Lucas Hamming te Waterpop 2017 Foto Lucas Hamming te Damaris Festival 2015 Foto Lucas Hamming te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Lucas Hamming te Waterpop 2017
 
Bekijk alle 111 foto's van Lucas Hamming
Bekijk alle 3 foto's van Okke Punt

GERELATEERD NIEUWS