Semifest LIVE geeft online concerten met o.a. Sevn Alias, Reinier Zonneveld en Lucas Hamming

Sevn Alias news_groot
Semifest LIVE geeft online concerten met o.a. Sevn Alias, Reinier Zonneveld en Lucas...
Door KaylynB op 20 januari 2021 - 14:00 Vanaf de tiende verdieping van de A’DAM Toren in Amsterdam biedt SemiFest Live op zaterdag 23 en zaterdag 30 januari weer een interactief streaming-programma. SemiFest Live is een interactief live platform dat kijkers rechtstreeks in contact brengt met artiesten. Te gast zijn onder anderen rapper Sevn Alias & friends, techno-DJ Reinier Zonneveld en singer-songwriter Lucas Hamming.

Op zaterdag 23 januari staat een kookworkshop op het programma met host Nellie Benner en Hugo Kennis. Verder zijn er optredens van DJ Aaron Gill, DJ DYLVN, singer-songwriter Bente en rapper Sevn Alias & friends (onder wie Bokke8 en Mensa).

Op zaterdag 30 januari zijn singer-songwriter Lucas Hamming, techno live-act Reinier Zonneveld en techno-DJ Mees Salomé te gast.

Het programma begint om 19.00 uur via de stream op semifest.live. Na registratie is de toegang gratis. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor thema-avonden op SemiFest Live in volle gang.
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefCorona virus

AVONDKLOK TOT 9 FEBRUARI EN 'VANAF HALF FEBRUARI...In een nieuwe persconferentie over maatregelen die de verspreiding van het...

Corona publiek news

POP-UP THEATER IN WEERT DEFINITIEF GEANNULEERD Het pop-up theater van het Munttheater in Weert, waarbij het publiek, veilig...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.