concert: De Likt in Maassilo

VR.
19 OKT
DE LIKT 19:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown)
2018
HOOFDPROGRAMMA De Likt
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets De Likt in Maassilo
DEZE De Likt TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 19 okt
Maassilo, Rotterdam
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

De Likt is onverwoestbaar. Na het succesvolle doorbraakjaar van deze opzienbarende Rotterdam rap/punk/elektronica-formatie, verliep 2017 helaas wat minder fortuinlijk. Frontman Jordy Dijkshoorn werd op straat mishandeld en moest maandenlang revalideren van een gebroken nekwervel. Begin 2018 dendert De Likt echter onvermoeibaar door met een nieuw album op de plank, dat al op 23 februari verschijnt.

De gouden formule van De Likt is inmiddels bekend: de lompe, betonnen beats van Giorgi Kuiper en John van Beek zijn het ideale speelveld voor Dijkshoorn’s ongeveinsde Rotterdamse flow. Het beroep ‘entertainer’ staat Dijkshoorn net zo passend op het lijf geschreven als de glitterhotpants die hij graag op het podium draagt. De Likt overstijgt elk genre, doelgroep en regel op de meest krankzinnige manier denkbaar en laat na iedere show een spoor van lichaamssappen achter. Welkom terug heren!

FOTO'S VAN De Likt

Foto De Likt te Werfpop 2018 Foto De Likt te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016 Foto De Likt te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto De Likt te Kadepop 2016 Foto De Likt te Baroeg Open Air 2018 Foto De Likt te Westerpop 2016
 
Bekijk alle 111 foto's van De Likt

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN