De Likt - Maassilo, Rotterdam - 19-10-2018 - informatie op Podiuminfo

concert: De Likt in Maassilo

VR.
19 OKT
DE LIKT 19:30 uur Maassilo, Rotterdam ( Rotown )
2018
HOOFDPROGRAMMA De Likt
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets De Likt in Maassilo
Tickets De Likt:
vr 19 okt
Maassilo, Rotterdam
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

De Likt is onverwoestbaar. Na het succesvolle doorbraakjaar van deze opzienbarende Rotterdam rap/punk/elektronica-formatie, verliep 2017 helaas wat minder fortuinlijk. Frontman Jordy Dijkshoorn werd op straat mishandeld en moest maandenlang revalideren van een gebroken nekwervel. Begin 2018 dendert De Likt echter onvermoeibaar door met een nieuw album op de plank, dat al op 23 februari verschijnt.

De gouden formule van De Likt is inmiddels bekend: de lompe, betonnen beats van Giorgi Kuiper en John van Beek zijn het ideale speelveld voor Dijkshoorn’s ongeveinsde Rotterdamse flow. Het beroep ‘entertainer’ staat Dijkshoorn net zo passend op het lijf geschreven als de glitterhotpants die hij graag op het podium draagt. De Likt overstijgt elk genre, doelgroep en regel op de meest krankzinnige manier denkbaar en laat na iedere show een spoor van lichaamssappen achter. Welkom terug heren!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN De Likt

Foto De Likt te Werfpop 2018 Foto De Likt te Grasnapolsky 2016 - Zaterdag Foto De Likt te De Likt - 06/04 - Gebr. De Nobel Foto De Likt te Lowlands 2016 - Zaterdag Foto De Likt te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016 Foto De Likt te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016
 
Bekijk alle 100 foto's van De Likt

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN