concert: Yung Nnelg in Rotown op VRIJDAG 06 APRIL 2018

  • Yung Nnelg
    WOO HAH! Festival 2017
    © Bogdan Khromov
  • Yung Nnelg
    Ares - 02/02 - Melkweg
    © Britt Crooswijk
VR.
06 APR
YUNG NNELG 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
Hoofdprogramma Yung Nnelg
Voorprogramma Fosa YG & LOOPEYLEE

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 06 april 2018.
Dat is 2154 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Yung Nnelg in Rotown
DEZE Yung Nnelg TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 06 apr
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Yung Nnelg maakte aanvankelijk furore als sleutelfiguur in de rapperscollectieven SMIB en Veldentaal. Sinds hij voor het solopad koos, is zowel het succes en de kritieke waardering alleen maar gestegen. Dat is zowel opmerkelijk als uiterst indrukwekkend: Yung Nnelg kiest namelijk niet het makkelijkste pad.

Op EPs als Fox P2 en Contra hoor je een artiest die alle muziekstromingen omarmt en omsmeed tot iets spannends en vernieuwends. "Soms klinkt hij zo eng als Hef, soms klinkt hij breekbaar en soms klinkt hij gewoon raar", schreef 3VOOR12 over laatstgenoemde.

De fantastische nieuwe EP Serena is een ode aan tennisicoon Serena Williams, volgens de Amsterdammer een voorbeeld van een figuur die tegen de stroming in haar eigen succes heeft voortgebracht. Yung Nnelg regisseerde de clip van het titelnummer zelf in Ghana, zijn land van herkomst.

Foto's van Yung Nnelg, Fosa YG & LOOPEYLEE

Foto Yung Nnelg te Pukkelpop 2018 - Donderdag Foto Yung Nnelg te Pukkelpop 2018 - Donderdag Foto Yung Nnelg te Pukkelpop 2018 - Donderdag Foto Yung Nnelg te Ares - 02/02 - Melkweg Foto Yung Nnelg te WOO HAH! Festival 2017 Foto Yung Nnelg te WOO HAH! Festival 2017
 
Bekijk alle 7 foto's van Yung Nnelg

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden