S10 geeft concert in Carré voor mensen met psychische problemen

S10
S10 geeft concert in Carré voor mensen met psychische problemen
Door Kalekidan1803 op 07 februari 2020 - 10:59 Op 25 maart geeft S10 (Stien den Hollander) een exclusief concert in Koninklijk Theater Carré voor mensen met psychische problemen.

De artiest heeft zelf ook in het verleden geworsteld met psychische problemen. Hier zingt zij over in haar muziek. Ze vertelt over haar ervaringen in de psychiatrie en hoe ze van het probleem is los gekomen mede door de muziek die ze maakt.

Vorig jaar wist ze in Carré ook indruk te maken tijdens Wende's Kaleidoscoop. Hier was de zaal twee keer uitverkocht.

Om jongere mensen die ook psychische problemen hebben extra aandacht te geven, organiseert Carré samen met haar het concert "Insane in Carré". Dit is een enkele avond waarbij S10 in combinatie met gastartiesten samen optreedt om het publiek een goede avond te geven.

Naast S10 treden ook Wende, Willem (bekend van The Opposites), Yung Nnelg en Ares op tijdens deze avond.

Via stichting Mind worden er 700 plaatsen ter beschikking gesteld voor bezoekers die worstelen met psychische problemen. Jongeren (met ouder, vriend(in) of begeleider) kunnen zich aanmelden via: www.wijzijnmind.nl/S10 om kans te maken op 2 vrijkaarten.

Reguliere kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €17,50 en de verkoop is per direct gestart. Via deze link is het mogelijk om de kaartjes voor het optreden te bestellen.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRowwen Heze (Jack Poels)

JACK POELS (ROWWEN HEZE) MET NIEUW SOLO-ALBUM HET...Jack Poels, bekend als voorman van Rowwen Hèze, maakte eerder dit jaar bekend...

Hans Teeuwen

EXTRA AFAS LIVE SHOW VOOR HANS TEEUWEN Afgelopen week werd bekend dat Hans Teeuwen een optreden gaat geven in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.