Yung Nnelg sluit clubtournee af in Paradiso

Yung Nnelg
Yung Nnelg sluit clubtournee af in Paradiso
Door Kalekidan1803 op 27 januari 2020 - 13:45 Na een goed verlopen SMIB Day die op 24 januari gehouden werd, gaat Yung Nnelg solo op clubtournee. Het was al bekend dat hij optredens gaat geven in onder andere Bird Rotterdam, TivoliVredenburg Utrecht en Hall of Fame te Tilburg. Check hier het hele tourschema van Yung Nnelg.

Vandaag laat Paradiso weten dat Yung Nnelg zijn tournee afsluit in hun grote zaal. Dit op 14 mei 2020. Hier zal hij niet alleen al zijn oude nummers performen, maar zal hij ook nieuwe nummers van zijn album “BALANS” rappen.

Yung Nnelg startte in zijn tienerjaren met muziek maken. Dit deed hij samen met de mannen van TNO en SMIB uit de Bijlmer. Na het uitbrengen van twee solo-EP’s in 2017, CONTRA en SERENA en het houden van zijn eigen “GRAND SLAM” tour, werd hij ook veel geboekt op de Nederlandse en Belgische festivals.

Het optreden van Yung Nnelg zal plaats vinden in de grote zaal van Paradiso. De aanvang van het optreden is 20.30 uur. Via deze link kan je je tickets bestellen. Een regulier ticket kost €19,-. De kaartverkoop is per direct begonnen.

Bestel tickets Yung Nnelg in Paradiso
Tickets Yung Nnelg
do 14 mei
Paradiso, Amsterdam
€ 15,00
Paard

R&B STER MACY GRAY NAAR PAARD IN DEN HAAGDe Amerikaanse R&B ster Macy Gray begon haar carrière rond de...

AFAS Live

RONNIE FLEX & DEUXPERIENCE MET CONCERT NAAR AFAS... Op vrijdag 15 mei komt Ronnie Flex & Deuxperience weer voor een concert...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.