concert: Eefje De Visser in Rotown

ZA.
03 FEB
EEFJE DE VISSER 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Eefje De Visser
VOORPROGRAMMA Wwwater
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Eefje De Visser in Rotown
DEZE Eefje De Visser TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 03 feb
Rotown, Rotterdam
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

Met haar vorige plaat Nachtlicht heeft Eefje de Visser iets ontzettend knaps gedaan. Ze heeft zichzelf opnieuw uitgevonden zonder zichzelf per se helemaal opnieuw uit te vinden. Nachtlicht is qua arrangement een meesterwerk geworden: een spannende, dromerige samensmelting van elektronische en akoestische elementen.

Door die onderhuidse, beklemmende sferen hang je des te meer aan De Vissers lippen. Ze heeft zich ontwikkeld tot een moderne songwriter: niet iemand die slechts met mooie akoestische liedjes aan komt waaien, maar ook dansbaar en experimenteel uit de voeten komt.

Kortom: Eefje de Visser is een artiest die alle facetten tot in de puntjes zelf beheerst: de instrumentatie, de aankleding en de spanningsbogen. Vanavond kiest ze voor een solo-show met beeldelementen. De Londense filmmaker Maxmana, verantwoordelijk voor die prachtige clip van Scheef, verzorgt hierbij de visuele aankleding.

FOTO'S VAN Eefje De Visser, Wwwater

Foto Eefje De Visser te Parkpop 2014 Foto Eefje De Visser te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Eefje De Visser te Down The Rabbit Hole 2016 - Zaterdag Foto Eefje De Visser te Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg Foto Eefje De Visser te Eefje de Visser - 14/1 - Fluor Foto Eefje De Visser te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag
 
Bekijk alle 67 foto's van Eefje De Visser
Bekijk alle 7 foto's van Wwwater

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS