Eefje de Visser sluit Bitterzoet tournee af met concert in Koninklijk Theater Carré

review: Eefje de Visser - 18/06 - Paradiso Eefje de Visser
Eefje de Visser sluit Bitterzoet tournee af met concert in Koninklijk Theater Carré
Door RobZ op 07 juli 2022 - 10:20 Op 6 december 2022 sluit Eefje de Visser haar Bitterzoet tournee af met een concert in Koninklijk Theater Carré. Heermee viert ze het succes van de vele shows rond haar album uit 2020.

In Carre neemt Eefje natuurlijk haar 5-koppige band mee. Voor de visuele productie werkte Eefje samen met haar vaste Belgische lichtontwerper Randall Diagre, Nederlands lichtkunstenaar Nick Verstand en choreograaf Sandra Hilaerts. De show kreeg veel lovende reacties van het publiek en de pers. Afgelopen weken was Eefje de Visser te zien op Pinkpop en Down the Rabbit Hole. Ook dit leverde louter enthousiaste reacties op.

De kaartverkoop voor Eefje de Visser in Carre start vrijdag 8 juli om 9:00 uur. Tickets kosten tussen de 25,50 en 39,50 afhankelijk van de gekozen rang. Via deze link koop je tickets voor Eefje de Visser in Carre. Wil je per email een waarschuwing ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Eefje de Visser in Koninklijk Theater Carré
Tickets Eefje de Visser
di 06 dec
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 25,50 - 39,50
3JS

3JS VANAF EIND SEPTEMBER MET NIEUWE CLUBTOUR TIEN...Na een U2-tribute in maar liefst 60 Nederlandse theaters zijn de 3JS dit...

013tilburgklein

BICEP IN OKTOBER NAAR 013 BICEP komt op zaterdag 29 oktober een liveshow geven in 013. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.