concert: Daniel Docherty in Rotown op WOENSDAG 21 MAART 2018

  • Judy Blank
    Kate Nash - 12/05 - Tolhuistuin
    © Rafael Rossi
  • Judy Blank
    Songbird 2014 - dag 2
    © Charles Batenburg
WO.
21 MRT
DANIEL DOCHERTY 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
Hoofdprogramma Daniel Docherty
Voorprogramma Judy Blank

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 21 maart 2018.
Dat is 2217 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Daniel Docherty in Rotown
DEZE Daniel Docherty TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 21 mrt
Rotown, Rotterdam
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

Onze favoriete troubadour Daniel Docherty keert terug voor zijn derde show in Rotterdam. Naast zijn charmante Schotse tongval is Docherty virtuoos gitarist. Hij tovert op zo’n beetje alle denkbare manieren geluid uit zijn favoriete instrument: zijn beheersing van zowel melodie als ritme zijn opvallend en uniek.

Als muzikale virtuositeit de enige reden is om Docherty live te zien, dan raken we al snel uitgepraat. De jonge songwriter is een begaafd verhalenverteller. Zijn EP This Holy Fire werd met veel lof ontvangen en nieuwe single Hold Me is wederom een pareltje.

Het kan soms snel gaan met een artiest. Docherty begon zijn loopbaan als straatmuzikant, maar heeft intussen een bomvol Carré tot op het bot beroerd. Na zijn debuut op Stille Nacht en een heerlijke show in een uitverkocht in V11 vorige jaar, speelt Docherty eindelijk in Rotown. U begrijpt het: hier moet je snel bij zijn!

Foto's van Judy Blank

Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg Foto Judy Blank te Macy Gray - 17/02  Tivoli Vredenburg Foto Judy Blank te Heather Nova - 5/8 - Openluchttheater Caprera Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg Foto Judy Blank te Sam Lewis - 03/03 - TivoliVredenburg Foto Judy Blank te Sam Lewis - 03/03 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 49 foto's van Judy Blank

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws