concert: De Jeugd Van Tegenwoordig in Paradiso

ZA.
09 DEC
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2017
HOOFDPROGRAMMA De Jeugd Van Tegenwoordig
VOORPROGRAMMA Cartiez Paris
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets De Jeugd Van Tegenwoordig in Paradiso
DEZE De Jeugd Van Tegenwoordig TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 09 dec
Paradiso, Amsterdam
€ 28,37

EXTRA INFORMATIE

Het gouden viertal kondigt hun zesde album aan. Oh nee he. Daar zijn ze weer. Ze hebben je veel te lang niet gezien. Kom dichterbij. Vjeze, Wiwa, Yayo en natuurlijk Bas Bron aka Broncolélé; ze hebben je gemist. Ze steken de hele stad in de fik. Let's go. Sinds hun eerste album 'Parels Voor De Zwijnen' is De Jeugd Van Tegenwoordig aan het winnen. Faberyayo, Vieze Freddy, Willie Wartaal en Bas Bron vormen samen het viertal dat begint aan hun zesde album.
Het begon voor velen allemaal bij de hitsingle 'Watskebeurt', die om de havenklap op TMF verscheen of op de radio voorbijschoot. Hierna verscheen hitsingle na hitsingle, uitverkochte tours, en een overvolle Alpha op Lowlands.
Na hun vijfde album 'Manon' en de hilarische 'Watskebeurt' musical maakt het viertal zich klaar voor een nieuwe tour met een nieuw album. Op zaterdag 9 december 2017 treedt 'De Jeugd' op in Paradiso.

De Jeugd Van Tegenwoordig Paradiso VERSLAG

Zaterdagavond. Amsterdam. Leidseplein. Dat kan maar één ding betekenen – De Jeugd van Tegenwoordig speelt op het thuishonk en is niet van plan op tijd naar bed te gaan. ‘Luek’ prijkt er op een spandoek op het podium, inclusief corrigerende rode underline – dit is echt hoe je ‘leuk’ spelt, hoor. Heb wat meer....

Naar het complete De Jeugd Van Tegenwoordig in Paradiso verslag

FOTO'S VAN De Jeugd Van Tegenwoordig, Cartiez Paris

Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Redbull Soundclash - 20/12 - HMH Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Club LLow 2011 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Dauwpop 2011 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Into The Great Wide Open 2011 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Raw Rhythm 2009 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 01/04 - Hedon
 
Bekijk alle 220 foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST