concert: De Jeugd Van Tegenwoordig in Paradiso

ZA.
09 DEC
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2017
HOOFDPROGRAMMA De Jeugd Van Tegenwoordig
VOORPROGRAMMA Cartiez Paris
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets De Jeugd Van Tegenwoordig in Paradiso
Tickets De Jeugd Van Tegenwoordig:
za 09 dec
Paradiso, Amsterdam
€ 28,37

EXTRA INFORMATIE

Het gouden viertal kondigt hun zesde album aan. Oh nee he. Daar zijn ze weer. Ze hebben je veel te lang niet gezien. Kom dichterbij. Vjeze, Wiwa, Yayo en natuurlijk Bas Bron aka Broncolélé; ze hebben je gemist. Ze steken de hele stad in de fik. Let's go. Sinds hun eerste album 'Parels Voor De Zwijnen' is De Jeugd Van Tegenwoordig aan het winnen. Faberyayo, Vieze Freddy, Willie Wartaal en Bas Bron vormen samen het viertal dat begint aan hun zesde album.
Het begon voor velen allemaal bij de hitsingle 'Watskebeurt', die om de havenklap op TMF verscheen of op de radio voorbijschoot. Hierna verscheen hitsingle na hitsingle, uitverkochte tours, en een overvolle Alpha op Lowlands.
Na hun vijfde album 'Manon' en de hilarische 'Watskebeurt' musical maakt het viertal zich klaar voor een nieuwe tour met een nieuw album. Op zaterdag 9 december 2017 treedt 'De Jeugd' op in Paradiso.

FOTO'S VAN De Jeugd Van Tegenwoordig, Cartiez Paris

Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Dauwpop 2011 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Into The Great Wide Open 2011 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Redbull Soundclash - 20/12 - HMH Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Indian Summer Festival 2014 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te ParkCity Live 2010 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 01/04 - Hedon
 
Bekijk alle 190 foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS