concert: Shame in Vera

WO.
25 OKT
SHAME Mainstage, 21:30 uur Vera, Groningen
2017
HOOFDPROGRAMMA Shame
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Shame in Vera
DEZE Shame TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 25 okt
Vera, Groningen
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Het uit Londen afkomstige Shame draait om provocatie, confrontatie, adrenaline, energie en anarchie. De vijfkoppige band kwam bij elkaar op hun schoolplein en staat sindsdien bekend om uitzinnige optredens.
Een tweejarige tour zag de band ‘gate-crashen’ op Glastonbury, als support van Fat White Family, Warpaint en Slaves, optreden in Europa en Austin Texas, genomineerd worden voor de prestigieuze Anchor awards, een eigen UK-tour headlinen en de double A-side single, Gold Hole/The Lick en follow-up, Tasteless uitbrengen.
De groei die de band doormaakt is enorm; de controversiële, uitdagende en politieke muziek, DIY-mentaliteit en het bijkomende punkgevoel maken de band erg geliefd.
Alles wat de band doet, doen ze zelf. Met bloed, zweet, en tranen. En die verwachten we dan ook te zien op ons podium in VERA!

FOTO'S VAN Shame

Foto Shame te Motel Mozaique 2017 - Vrijdag Foto Shame te Down The Rabbit Hole 2018 - Zondag Foto Shame te Motel Mozaique 2017 - Vrijdag Foto Shame te London Calling #1 2016 - zaterdag Foto Shame te Down The Rabbit Hole 2018 - Zondag Foto Shame te Down The Rabbit Hole 2018 - Zondag
 
Bekijk alle 18 foto's van Shame

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS