Shame komend najaar weer te zien in Paradiso

review: Shame - 07/12 - Paradiso Shame
Shame komend najaar weer te zien in Paradiso
Door KaylynB op 11 januari 2021 - 14:10 Op 23 oktober zal Shame te zien zijn in de main hall van Paradiso in Amsterdam. De muziek van de Britten doet denken aan The Doors, Sleaford Mods en Pixies.
De postpunkband Shame werd gevormd in de Queen’s Head pub in Brixton, het voormalige hoofdkwartier van Fat White Family. De vijf leden richtten de band op in 2014, nadat ze elkaar leerde kennen door vrienden van bands als Goat Girl, HMLTD en Dead Pretties.

In 2018 verscheen debuutalbum ‘Songs Of Praise’, waarin politieke boodschappen gemixt werden met gitaarriffs en humor. Datzelfde jaar gaf de band een optreden in de grote zaal van Paradiso; de energie van frontman Charlie verzorgde voor een geslaagde liveshow. Binnenkort verschijnt opvolger 'Drunk Tank Pink'.

De kaartverkoop start op vrijdag 15 januari om 11:00. Tickets voor het concert op 23 oktober in Paradiso koop je hier. Een kaartje kost je 21 euro.

Wil je de start van de kaartverkoop niet missen? Stel dan hier een reminder in.
Bestel tickets Shame in Paradiso
Tickets Shame
za 23 okt
Paradiso, Amsterdam
€ 21,00
Clannad

CLANNAD STELT AFSCHEIDSTOUR MET SHOWS IN O.A....De Ierse band Clannad bestaat al sinds 1970. In 1983 braken ze door met het...

Corneel

PETITIE GESTART OM POPPODIUM CORNEEL IN LELYSTAD TE... Een petitie is gestart om poppodium Corneel te behouden. De petitie volgt na...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.