Shame naar Melkweg en Ancienne Belgique in april

review: Shame - 12/04- Vera Shame
Shame naar Melkweg en Ancienne Belgique in april
Door PhaedraW op 16 november 2022 - 11:40 De inmiddels derde plaat 'Food For Worms' van Shame komt op 25 februari uit en viert ondanks de wat morbide naam juist het leven. Met onder meer deze plaat komt de band in april langs in Brussel en Amster. Op 5 april staan ze in Ancienne Belgique en een dag later op 6 april in Melkweg.

Van alle bands uit de Britse postpunkscene heeft Shame één van de beste live-reputaties. Sinds de eerste passages op London Calling en Lowlands een paar jaar geleden, snelden de verhalen over de shirtloze frontman, rondvliegend bier en wervelende circle pits de band vooruit. Afgelopen jaar stond de band in Paradiso, en nu is het tijd om de Melkweg en Ancienne Belgique op z'n kop te zetten.

Voor deze tour nemen ze de band They Hate Change mee als voorprogramma.

De concerten:
05-04-2023 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
06-04-2023 - Melkweg, Amsterdam (tickets)

Tickets gaan vrijdag 18 november om 10:00 in de verkoop.

Stel hier gelijk je reminder in voor Brussel en/of Amsterdam. Zo zit je op tijd klaar als de kaartverkoop van start gaat.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Benny Sings

BENNY SINGS NAAR MAASSILO, TIVOLIVREDENBURG EN PARADISO Benny Sings viert volgend jaar zijn 20-jarige jubileum en heeft al drie...

Seth Lakeman

ENGELSE FOLKZANGER SETH LAKEMAN IN FEBRUARI NAAR... Westcountry-folkzanger, songwriter en multi-instrumentalist Seth Lakeman...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.