concert: Max Cooper in Doornroosje op WOENSDAG 08 NOVEMBER 2017

  • Max Cooper
    Lowlands 2015 - zaterdag
    © Arend Jan Hermsen
WO.
08 NOV
MAX COOPER Paarse Zaal, 21:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2017
Hoofdprogramma Max Cooper

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 08 november 2017.
Dat is 2362 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Max Cooper in Doornroosje
DEZE Max Cooper TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 08 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Elektronische muziekproducer en wetenschapper Max Cooper komt met zijn multimediashow ‘Emergence’ naar Doornroosje. Met de show opent hij de derde editie van wetenschapsfilmfestival InScience.

Max Cooper is een van de meest innovatieve elektronische muziekproducers van de afgelopen jaren. Cooper, die een doctoraat in computational biology heeft, werkte de afgelopen drie jaar aan zijn wetenschappelijke muziekproject ‘Emergence’. In deze multimediashow zoekt Cooper naar perfectie in wetenschappelijke visuals en kunstzinnig geluidsontwerp. Maandenlang werkte hij met diverse visuele kunstenaars, wetenschappers en muzikanten aan ‘Emergence’, waarvoor hij inspiratie haalde uit natuurkundige processen, geometrische vormen en het ontstaan van het leven. Eind 2016 verscheen het studio-album Emergence. Het slotstuk van het project is een film in het nieuwe surround movie format van Dolby, dat eind 2017 verwacht wordt.

Foto's van Max Cooper

Foto Max Cooper te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Max Cooper te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Max Cooper te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Max Cooper te Lowlands 2015 - zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Max Cooper

Gerelateerd nieuws