Max Cooper met nieuwe audiovisuele liveshow naar Paradiso

Max Cooper
Max Cooper met nieuwe audiovisuele liveshow naar Paradiso
Door Semberendsen op 06 oktober 2023 - 14:03 Max Cooper, de techno-producent uit Noord-Ierland, heeft aangekondigd dat hij zijn nieuwe EP 'Motif' zal uitbrengen op zijn eigen label, Mesh op 6 oktober 2023. Sinds 2007 is Cooper actief in de elektronische muziekscene, waarbij hij wetenschap en visuele kunst combineert om zijn unieke geluid te creëren. Zijn melodische techno staat bekend om het oproepen van sterke emoties en het creëren van een intense beleving, zowel op de dansvloer als bij intieme concerten.

Op donderdag 18 januari 2024 zal Max Cooper zijn audiovisuele ervaring naar de grote zaal van paradiso brengen. De kaartverkoop voor dit evenement zal van start gaan op 13 oktober om 11:00 uur. Een kaartje voor de show kost €25. Wil je een reminder voor de kaartverkoop instellen? Klik dan hier.

Max Cooper leverde onlangs de muziek voor een indringende video met Greta Thunberg en Paus Franciscus, vertoond tijdens COP26. Hij spoorde wereldleiders aan om klimaat en milieu te integreren in hun COVID-19 herstelplannen. Vorig jaar stond hij als eerste techno-artiest met een optreden op de historische Acropolis in Athene. Zijn portfolio omvat opdrachten van The Barbican, France TV, AND& festival en samenwerkingen met toonaangevende namen als Zaha Hadid Architects, The Babraham Institute, en L-Acoustics. Hij heeft tevens herwerkingen gemaakt van nummers van artiesten als Philip Glass, Nils Frahm, Terry Riley, Michael Nyman, Hot Chip en Moby. Max Cooper's label Mesh bevindt zich op het kruispunt van muziek, kunst en wetenschap, waar interdisciplinaire samenwerkingen de grenzen tussen de diverse domeinen doen vervagen.

Tickets voor Max Cooper in Paradiso koop je hier.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lama's

THE ARTISTS FORMERLY KNOWN AS LAMA’S (TAFKAL) VIERT...De groep die bekend stond als De Lama's gaat een nieuwe show doen in Ziggo...

ahoy

INDIASE ZANGER ARIJIT SINGH VOLGEND JAAR TE ZIEN IN... Arijit Singh , de Indiase playbacksinger en componist, staat op zaterdag 10...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.