concert: Diggy Dex in Paradiso

DI.
19 DEC
DIGGY DEX Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2017
HOOFDPROGRAMMA Diggy Dex
VOORPROGRAMMA Terilekst
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Diggy Dex in Paradiso
DEZE Diggy Dex TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 19 dec
Paradiso, Amsterdam
€ 20,43

EXTRA INFORMATIE

Zijn clubtour ‘Golven’ met live band is voorbij en de lovende recensies stroomden binnen. Nu Diggy Dex de smaak te pakken heeft, gaat hij met een aantal shows in 2017 weer op tour. September 2016 kwam zijn album ‘Golven’ uit met daarop de inmiddels platina hit ‘Treur niet (Ode aan het leven)’. Diggy Dex was in november 2016 te zien in het TV-programma ‘Ali B op volle toeren’. Aan deze aflevering werkte ook Boudewijn De Groot en Herman van Veen mee. Hieruit is de prachtige hit ´Ik Huil Alleen bij Jou´ uitgekomen.
Voorprogramma: Terilekst. Terilekst is een bekende naam in de Nederlandse Hip-Hop scene. Hij produceerde voor oa. Extince, Jiggy Djé, Childish Gambino en Kohfie Konnect. Dit jaar verscheen zijn eerste volledig instrumentale album Turquoise (label: Noah's Ark), dat door Giel Beelen werd uitgeroepen tot “plaat van de week”.

FOTO'S VAN Diggy Dex, Terilekst

Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 8/10 - Paard van Troje Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 24/03 - De Helling Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 24/03 - De Helling Foto Diggy Dex te Live at Wantij 2017 Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 8/10 - Paard van Troje Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 8/10 - Paard van Troje
 
Bekijk alle 40 foto's van Diggy Dex

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS