concert: Drive Like Maria in Rotown

ZA.
11 MRT
DRIVE LIKE MARIA 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2017
HOOFDPROGRAMMA Drive Like Maria

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 11 maart 2017.
Dat is 857 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Drive Like Maria in Rotown
DEZE Drive Like Maria TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 11 mrt
Rotown, Rotterdam
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

Creator Preserver Destroyer is de nieuwste LP van het ronkende powerrocktrio Drive Like Maria. Zeven jaar na het verbluffende debuut Elmwood zijn Bjorn Awouters, Nitzan Hoffman en Bram van der Berg een hechtere band dan ooit. Deze songs zijn dan grotendeels geschreven in samenwerkingsverband tussen de drie muzikanten. De plaat werd uitgebracht in drie losse EPs en daarna als volwaardige langspeler. Het is een mooi metafoor voor zo’n intens creatief proces: iets moois scheppen, dat onderhouden en ontwikkelen om vervolgens de lei weer helemaal opnieuw schoon te vegen.

Drive Like Maria klinkt tegenwoordig als de zeldzame reboot die het origineel overtreft. De gitaarriffs zijn weerbarstiger, de liedjes urgenter, de ritmesectie geduchter.

FOTO'S VAN Drive Like Maria

Foto Drive Like Maria te Appelpop 2009 Foto Drive Like Maria te Bospop 2009 Foto Drive Like Maria te Huntenpop 2017 Foto Drive Like Maria te Stone Rock Festival 2016 Foto Drive Like Maria te Drive Like Maria - 17/12 - Effenaar Foto Drive Like Maria te Zwarte Cross 2012
 
Bekijk alle 112 foto's van Drive Like Maria

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST