concert: Kraken Label Night in Kroepoekfabriek op VRIJDAG 18 NOVEMBER 2016

  • Steen
    Steen - 11/9 - De Helling
    © Tim van Veen
  • Steen
    Steen - 11/9 - De Helling
    © Tim van Veen
VR.
18 NOV
KRAKEN LABEL NIGHT 23:00 uur Kroepoekfabriek, Vlaardingen
2016
Toegang VVK 10.00 / DEUR 12.50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 18 november 2016.
Dat is 1571 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Op vrijdag 18 november spreidt Kraken Records haar tentakels uit en grijpt iedereen met een stevige bass en nasty melodieën. Wat je kan verwachten van deze harde nieuwe speler? Drum and bass, hiphop, dubstep en trap. Regel je beste dansschoenen, want dit belooft hard te worden.

In juli van dit jaar werden er hevige schokken waargenomen rondom het Noordzee gebied, resonerend op een gemiddelde snelheid van 170 bpm. Vanuit de dieptes, onder het gegrom van heftige basslines en vuige synths, maakte het label Kraken Records aanstalten om de wereld te veroveren. Binnen de kortste keren tekende het label: DJ SPCKR (DnB/Hip Hop), Live band Tentakle (DnB/Trap/Dubstep), Shockmount (DnB) en Nick Milardi (Future Trap/DnB/Jungle Terror).

Om haar aanwezigheid voor eens en voor altijd kenbaar te maken zal dit achtarmige monster haar eerste labelavond houden in De Kroepoekfabriek te dens de show van DJ SPCKR maken namelijk niemand minder dan rapper Steen en zijn zoon EZG een guest appearance.

Foto's van Steen, Tentakle

Foto Steen te Bevrijdingsfestival Utrecht 2016 Foto Steen te Steen - 11/9 - De Helling Foto Steen te Bevrijdingsfestival Utrecht 2016 Foto Steen te Steen - 11/9 - De Helling Foto Steen te Steen - 11/9 - De Helling Foto Steen te Bevrijdingsfestival Utrecht 2016
 
Bekijk alle 14 foto's van Steen

Gerelateerd nieuws