concert: Kvelertak + Skeletonwitch in Dynamo

PODIUMINFO FOTO'S VAN Kvelertak + Skeletonwitch in Dynamo

VR.
09 DEC
KVELERTAK + SKELETONWITCH Concertzaal, 20:15 uur Dynamo, Eindhoven
2016
HOOFDPROGRAMMA Kvelertak
VOORPROGRAMMA Skeletonwitch
TOEGANG vvk: 17,50
dvk: 17,50

EXTRA INFORMATIE

Kvelertak is niet meer “the new kid on the block”. Met “Meir” en “Kvelertak” liet de band zien dat deze Noren niet zomaar zouden verdwijnen. Twee jaar geleden speelden ze nog op een snikhete dag in Dynamo, fans en pers waren unaniem, dit was een prachtig concert! Afgelopen jaar speelden ze met Anthrax en Slayer in 013, door het niet beste geluid liet de band wel zien hoe ontzettend strak de band kan spelen. Dynamo is weer klaar voor een Kvelertak show, zeker na hun wellicht beste plaat “Nattesferd” (nat paard?).

Nog steeds hoor je de Black invloeden maar er is meer en meer ruimte voor Classick Rock, Prog en Heavy Metal, een ideale zomerplaat voor in de auto en op het podium! Kortom, vier dagen na de verjaardag van de Sint, kun je een biertje komen pakken en komen proosten op zeker weten wederom een sfeervol strakke show, proost alvast!

FOTO'S VAN Kvelertak, Skeletonwitch

Foto Kvelertak te Kvelertak + Skeletonwitch - 9/12 - Dynamo Foto Kvelertak te Ieperfest 2011 Foto Kvelertak te FortaRock 2011 Foto Kvelertak te FortaRock 2011 Foto Kvelertak te Kvelertak + Skeletonwitch - 9/12 - Dynamo Foto Kvelertak te FortaRock 2011
 
Bekijk alle 20 foto's van Kvelertak
Bekijk alle 4 foto's van Skeletonwitch

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS