concert: I Am Oak in Paard op ZONDAG 06 NOVEMBER 2016

  • I Am Oak
    Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
ZO.
06 NOV
I AM OAK Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2016
Hoofdprogramma I Am Oak

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 06 november 2016.
Dat is 2724 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Overzicht tickets I Am Oak in Paard
Tickets I Am Oak
DE VOLGENDE TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 06 nov
I Am Oak
Paard, Den Haag
€ 10,00 - 15,00
zo 06 nov
I AM OAK
Paard, Den Haag
€ 16,05

EXTRA INFORMATIE

Yes, we kunnen weer genieten van de melancholische indiefolk van I Am Oak! Na drie albums, een paar singles en EPs heeft zanger Thijs Kuijken de tijd genomen om nieuw materiaal te schrijven voor een vijfde album, 'Our Blood', welke hij ten gehore zal brengen in het Paard van Troje.

Volgens velen is dit zijn mooiste plaat tot nu toe en het plaatje kreeg dan ook vier sterren van o.a. MusicMaker, de Trouw én de Volkskrant. “Het album draait om het steeds dichterbij zien komen van een verlies, het ervaren, er door verward zijn en het vervolgens verwerken,” zo vertelt Kuijken. Inderdaad, niet het meest vrolijke onderwerp, maar het eindresultaat is diep ontroerend en verrekte goed.

Ook over de grens zijn ze overigens al een tijdje fan van deze Nederlandse band: na een optreden in de VS op showcasefestival South by Southwest in Austin werden de optredens door de critici aldaar omschreven als de beste onder de door Nederland afgevaardigde groepen.

Foto's van I Am Oak

Foto I Am Oak te Festival Stille Nacht 2019 Foto I Am Oak te ZOOmeravond: I Am Oak - 22/6 - Artis Foto I Am Oak te ZOOmeravond: I Am Oak - 22/6 - Artis Foto I Am Oak te Le Guess Who? Mayday 2013 Foto I Am Oak te ZOOmeravond: I Am Oak - 22/6 - Artis Foto I Am Oak te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag
 
Bekijk alle 21 foto's van I Am Oak

Gerelateerd nieuws