concert: Evergrey in De Bosuil op ZONDAG 08 MEI 2016

  • My Propane
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2011
    © Marieke Waalwijk
  • My Propane
    Geuzenpop 2011
    © Marieke Waalwijk
ZO.
08 MEI
EVERGREY 16:00 uur De Bosuil, Weert
2016
Hoofdprogramma Evergrey
Voorprogramma My Propane
Toegang vvk € 20,00 / deur € 23,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 08 mei 2016.
Dat is 2935 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Evergrey
De band blaast al sinds debuutalbum ‘The Dark Discovery’ vriend en vijand omver dankzij het ruwe, eigenzinnige stemgeluid van zanger Thomas lund en hun unieke 'sombere' metalsound. De zeer productieve band brengt albums aan de lopende band uit. Het uiteenvallen van de band was voor Englund een zware emotionele slag, maar met de terugkeer van de oudgedienden lijkt ook de inspiratie en bevlogenheid terug te zijn wedergekeerd in de band.

My Propane
Support-act My Propane speelt een originele mix van beat-driven heavy dark rock & metal music, moeilijk om te labellen of te categoriseren. Een diepe, donkere sound, recht in je gezicht, maar ook atmosferisch, melodieus. De band is geformeerd door een Italiaanse zanger afkomstig uit de UK , een Zuid Amerikaanse gitarist met Indiase achtergrond , een Nederlandse bassist en een half Duits drummer. Gemengde bloed & achtergrond.

Foto's van Evergrey, My Propane

Foto Evergrey te Sonisphere France 2011 Foto Evergrey te Roskilde Foto Evergrey te Into The Grave 2023 - dag 1 Foto Evergrey te Graspop 2010 Foto Evergrey te Waldrock Reunion 2013 Foto Evergrey te Waldrock Reunion 2013
 
Bekijk alle 34 foto's van Evergrey
Bekijk alle 22 foto's van My Propane

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws