concert: VanVelzen & The Hibby GBs in Scheldetheater op VRIJDAG 01 APRIL 2016

  • VanVelzen
    De Vrienden van Amstel Live 2013
    © Anja de Bruijn
  • VanVelzen
    Festyland 2011
VR.
01 APR
VANVELZEN & THE HIBBY GBS 20:00 uur Scheldetheater, Terneuzen
2016
Hoofdprogramma VanVelzen
Toegang vanaf €25,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 01 april 2016.
Dat is 1800 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Samen met drie prachtige Keniaanse zangeressen en zijn band trakteert Roel van Velzen je op een voorstelling waar de energie van af spát.

Bij zijn bezoek aan Afrika wordt VanVelzen uitgedaagd om zijn eigen muziek te spelen met lokale muzikanten, en dat inspireert hem tot het schrijven van het album 'Call It Luck’.

Bij een vredesconcert ontmoet hij drie Keniaanse zangeressen; hun aanstekelijke energie, hun samenzang en de manier waarop ze bewegen werkt verslavend: "ik wilde niets liever dan bij ze in de buurt blijven".

Het lijkt een groot contrast, drie beeldschone donkere dames uit Kenia en vier stoere blanke jongens uit de polder, maar als ze samen muziek maken vallen alle grenzen weg.

'Call It Luck' combineert het VanVelzen repertoire met Keniaanse souplesse. Van kleine, ontroerende liedjes tot grote strijdliederen met veel vocaal vuurwerk.

Deze swingende theatershow stuurt je positief geladen weer naar huis.

Foto's van VanVelzen

Foto VanVelzen te Paaspop Schijndel 2011 Foto VanVelzen te Bevrijdingsfestival Overijssel 2014 Foto VanVelzen te Symphony31 2016 Foto VanVelzen te Bevrijdingsfestival Overijssel 2014 Foto VanVelzen te Marco Borsato - 21/10 - Gelredome Foto VanVelzen te VanVelzen - 4/12 - Effenaar
 
Bekijk alle 102 foto's van VanVelzen

Gerelateerd nieuws