concert: Jodymoon + Belle of Louisville in Luxor Live op VRIJDAG 20 MEI 2016

  • Belle of Louisville
    Popronde Hengelo 2016
  • Belle of Louisville
    Once Upon A Time In The West 2016
    © Anja de Bruijn
VR.
20 MEI
JODYMOON + BELLE OF LOUISVILLE Grote zaal / Main hall, 21:00 uur Luxor Live, Arnhem
2016
Hoofdprogramma Jodymoon
Voorprogramma Belle of Louisville
Toegang €10,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 20 mei 2016.
Dat is 2899 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Achter Jodymoon gaat het duo Johan Smeets en Digna Janssen schuil. Samen hebben ze al 4 albums gemaakt, en zijn ze een begrip in de Nederlandse rootsscene. Het stemgeluid van Digna wordt wel eens vergeleken met dat van Joni Mitchell en Natalie Merchant, terwijl de muziek vaak dynamisch en melodisch is. De samenzang van de twee is om door een ringetje te halen, terwijl Johan daar ook nog eens met akelige precisie gitaar bij speelt. Jodymoon is sierlijk, krachtig en licht melancholisch.

Belle of Louisville bestaat uit Tess Vanderzwet, Mitch Rivers en Stefan Wolfs. Ook hier is de samenzang een belangrijk wapen in hun muziek, die zich kenmerkt door een groot besef van de traditie van de Amerikaanse muziek. In 2015 waren ze de vaste support voor de Nederlandse tour van Pokey LaFarge, en ze klinken zowel oud (Blind Willie McTell, Son House) als nieuw (Civil Wars).

Foto's van Belle of Louisville

Foto Belle of Louisville te Popronde Hengelo 2016 Foto Belle of Louisville te Popronde Hengelo 2016 Foto Belle of Louisville te Popronde Hengelo 2016 Foto Belle of Louisville te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Belle of Louisville te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Belle of Louisville te Popronde Hengelo 2016
 
Bekijk alle 8 foto's van Belle of Louisville

Gerelateerd nieuws