concert: Kovacs in Patronaat op DONDERDAG 24 MAART 2016

 • Kovacs
  International Festival of Technology 2015
  © Anja de Bruijn
 • Kovacs
  International Festival of Technology 2015
  © Anja de Bruijn
DO.
24 MRT
KOVACS Grote Zaal, 21:00 uur Patronaat, Haarlem
2016
Hoofdprogramma Kovacs

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 24 maart 2016.
Dat is 2331 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Kovacs in Patronaat is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
do 24 mrt
Kovacs - Shades Of Black Tour
Patronaat, Haarlem
€ 22,60

EXTRA INFORMATIE

De donkere, rauwe stem van de zangeres zorgt ervoor dat ze één van de meest opvallende en bijzondere Nederlandse acts op dit moment is. Velen pleiten zelfs dat Kovacs de volgende soundtrack voor James Bond moet verzorgen. Als Sam Smith het kan, kan zij het zeker. “Zangdocenten wisten niet altijd goed wat ze met me aan moesten”, lacht ze achteraf. “Eén keer werd me zelfs aangeraden te stoppen en iets anders te gaan doen, omdat ik mijn stem verkeerd gebruikte. Maar dit is mijn stijl; ik kan niet anders.”

Nu haar debuutalbum ‘Shades Of Black’ uit is dendert de excentrieke zangeres nóg harder door. Haar debuutalbum werd door 3voor12 bekroond tot Album van de week en is inmiddels ook genomineerd voor een 3voor12 Award. Kovacs ging afgelopen zomer de grote festivals zoals Lowlands en North Sea Jazz Festival af en in maart zal ze de muren van Patronaat nóg donkerder kleuren met haar ‘Shades Of Black Tour’!

Foto's van Kovacs

Foto Kovacs te Kovacs - 05/09 - TivoliVredenburg Foto Kovacs te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré Foto Kovacs te Pinkpop 2019 - Maandag Foto Kovacs te Bospop 2014 - dag 1 Foto Kovacs te ParkCity Live 2016 Foto Kovacs te Pinkpop 2019 - Maandag
 
Bekijk alle 150 foto's van Kovacs

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest