concert: Tourist LeMC in Doornroosje

WO.
16 MRT
TOURIST LEMC Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2016
HOOFDPROGRAMMA Tourist LeMC
VOORPROGRAMMA Dichter
TOEGANG 12

EXTRA INFORMATIE

Tourist LeMC (vaak kortweg Tourist genoemd) is een Belgische hiphop- en kleinkunstartiest. Zijn muziek wordt gekenmerkt door invloeden uit de Franse hiphopscene van eind jaren ‘90, reggae, maar ook uit de kleinkunst en folk.
Debuutalbum ‘Antwerps Testament’ trok de aandacht van het Nederlandse label Top Notch.
Altijd onderweg, het zou de ondertitel kunnen zijn van 'En Route', het tweede album van Tourist LeMC, een krachtig en volwassen vervolg op zijn opmerkelijke debuut. Tourist LeMC – geboren als Johannes Faes – ontpopt zich op En Route als meesterlijk verteller, en houdt zijn titel van officieus Antwerps stads troubadour mooi in ere. Het resultaat is album met scherpe maatschappijkritische en ietwat spirituele, persoonlijke beschouwingen.

FOTO'S VAN Tourist LeMC, Dichter

Foto Tourist LeMC te Welcome To The Village 2015 - zondag Foto Tourist LeMC te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016 Foto Tourist LeMC te Welcome To The Village 2015 - zondag Foto Tourist LeMC te Welcome To The Village 2015 - zondag Foto Tourist LeMC te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016 Foto Tourist LeMC te Bevrijdingsfestival Overijssel 2016
 
Bekijk alle 13 foto's van Tourist LeMC
Bekijk alle 7 foto's van Dichter

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN