concert: Björn van der Doelen / Jeroen Kant / Mathijs Leeuwis in Groene Engel op VRIJDAG 01 MEI 2015

  • Björn van der Doelen
    Once Upon A Time In The West 2016
    © Anja de Bruijn
  • Björn van der Doelen
    Once Upon A Time In The West 2016
    © Anja de Bruijn
VR.
01 MEI
BJÖRN VAN DER DOELEN / JEROEN KANT / MATHIJS LEEUWIS 20:30 uur Groene Engel, Oss
2015
Toegang 10,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 01 mei 2015.
Dat is 2200 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Groene Engel presenteert betoverende concerten . Museum Jan Cunen. Deze prachtige locatie met dito akoestiek leent zich perfect voor intieme concerten in een magische sfeer.

Bastaard Platen presenteert... Björn van der Doelen, Jeroen Kant & Mathijs Leeuwis
Het Tilburgse muzieklabel Bastaard Platen presenteert drie muzikale boezemvrienden die met hun muziek al wel boven het maaiveld uitsteken, maar op de één of andere manier nog niet genoeg worden opgemerkt. De drie heren delen hun liefde voor muziek, het leven en de drank. Björn uit Eindhoven, Mathijs uit Tilburg en Jeroen uit Heesbeen, een klein gehucht in de buurt van Den Bosch.

Paul Verschuur
De Osse muzikant Paul Verschuur ken je wellicht van zijn band In My Tree. Al 32 jaar is hij met muziek bezig en sinds kort schrijft hij liedjes in zijn moedertaal. De teksten zijn recht uit het hart, zoals hij denkt en praat, en zo vloeien aan de lopende band spontaan nieuwe liedjes uit zijn pen.

Foto's van Björn van der Doelen, Jeroen Kant, Mathijs Leeuwis

Foto Björn van der Doelen te Guus Meeuwis - 2/3 - TivoliVredenburg Foto Björn van der Doelen te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Björn van der Doelen te Guus Meeuwis - 2/3 - TivoliVredenburg Foto Björn van der Doelen te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Björn van der Doelen te Once Upon A Time In The West 2016 Foto Björn van der Doelen te Guus Meeuwis - 2/3 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 6 foto's van Björn van der Doelen

Gerelateerd nieuws