concert: De Dijk in Paard

DO.
05 NOV
DE DIJK Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2015
HOOFDPROGRAMMA De Dijk
TOEGANG 27,50 excl. servicekosten

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 05 november 2015.
Dat is 1445 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Dijk komt weer terug! Huub Lubbe en consorten komen ons weer verblijden met meer ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘Ik Kan Het Niet Alleen’, ‘Bloedend Hart’ en ‘Mag Het Licht Uit’. Om maar wat te noemen, want de hitmachine van de Dijk draait al jarenlang overuren.

Volle schoorsteenmantel
Er is geen twijfel over mogelijk dat De Dijk een van de meest succesvolle Nederlandse popgroepen aller tijden is. Sinds de jaren tachtig drukt de band een stempel op Nederpop met een pakkende mix van rock, blues en pop, gehuld in meezingbare, maar verfijnde teksten. De reeks aan hits lijkt oneindig en de hoeveelheid awards die in de afgelopen jaren zijn binnengesleept, past ondertussen niet meer op één schoorsteenmantel. Gouden platen, platina platen. Zilveren Harpen, gouden Harpen. De Edison Populair in 1995 én de Edison Oeuvreprijs in 2005. De Popprijs in 2009. De eerste van deze vakprijzen ontving De Dijk al in 1987: een Zilveren Harp uit handen van Stichting Conamus.

FOTO'S VAN De Dijk

Foto De Dijk te Ribs & Blues 2016 Foto De Dijk te De Dijk - 8/12 - Atak Foto De Dijk te Paaspop Schijndel 2010 Foto De Dijk te De Dijk - 8/12 - Atak Foto De Dijk te Elvis Costello / De Dijk - 05/07 - Paleis Soestdijk Foto De Dijk te De Dijk - 8/12 - Atak
 
Bekijk alle 125 foto's van De Dijk

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN