concert: Afterpartees in EKKO op ZATERDAG 04 APRIL 2015

  • The Black Marble Selection
    Paaspop Schijndel 2015 - zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • Afterpartees
    Grasnapolsky 2014
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
04 APR
AFTERPARTEES 20:30 uur EKKO, Utrecht
2015
Hoofdprogramma Afterpartees
Toegang 9 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 04 april 2015.
Dat is 3304 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Limburg staat bekend om zijn vlaai, bier en Jan Smeets, maar we kunnen alvast een nieuwe naam aan dit rijtje toevoegen: Afterpartees. Ze stonden zonder platencontract al op Pinkpop en Le Guess Who?. Niet veel beginnende bandjes kunnen dat zeggen. Vorig jaar bracht de band zijn debuutsingle ‘First/Last’ uit op Kogar Records (zelfde label waar Traumahelikopter op is begonnen). Een rammelend garagepopliedje met catchy hooks en een killer refrein. In 2015 komt eindelijk het debuutalbum van Afterpartees uit via Excelsior Recordings. Ter ere van deze debuutplaat trekt Afterpartees het land door en komen ze gelukkig ook bij ons langs.

The Black Marble Selection is een Tilburgse formatie van zes muzikaal ongeschoolde vrienden met een gedeelde passie voor Sixties, Rhythm & Blues, Garage en Beat. Denk aan pakkende fuzz-riffs, een swingende beat en een flinke dosis reverb.

Foto's van Afterpartees, The Black Marble Selection

Foto Afterpartees te Grasnapolsky zaterdag 2018 Foto Afterpartees te Mama's Pride 2014 Foto Afterpartees te Festival de Beschaving 2015 Foto Afterpartees te Lowlands 2015 - zondag Foto Afterpartees te Appelpop 2014 Foto Afterpartees te Jera On Air 2023 - vrijdag 23 juni
 
Bekijk alle 106 foto's van Afterpartees
Bekijk alle 4 foto's van The Black Marble Selection

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest