De Heideroosjes viert 30-jarig bestaan met concerten in Amsterdam en Brussel

Heideroosjes news_groot
De Heideroosjes viert 30-jarig bestaan met concerten in Amsterdam en Brussel
Door Cartman91 op 26 september 2018 - 11:52 Het is alweer zeven jaar geleden dat de Nederlandse band De Heideroosjes een punt heeft gezet achter een imposante carrière. Gedurende hun carrière produceerden ze maar liefst tien albums en speelden ze ongeveer 1500 concerten verspreidt over Europa, de VS, Zuid-Afrika en Japan.

In 2019 bestaat de band desondanks 30 jaar. Dit is een mooi moment om nog een paar concerten te geven. Bovendien vindt zanger Marco Roelofs het ook weer "fijn om eens samen te spelen". De shows vinden plaats op 26 januari in de Melkweg Max en op 2 februari in Ancienne Belgique te Brussel.

Bij eerstgenoemde concert zal Afterpartees het voorprogramma verzorgen. In België is die taak aan March toegewezen.

Tickets gaan vanaf 29 september in de voorverkoop. In AB betaal je 25 euro voor een toegangsbewijs. Voor een kaartje in de Melkweg ben je 25,55 euro (inclusief servicekosten) kwijt.

Birth of Joy

BIRTH OF JOY STOPT EN TREEDT VOOR HET LAATST OP IN...De psychedelische rockband Birth Of Joy heeft besloten er mee te stoppen,...

Gavin James

GAVIN JAMES MET ONLY TICKET HOME TOUR ONDERWEG NAAR... De Ierse singer-songwriter Gavin James geeft op 23 februari een optreden in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.