concert: Ethereal in Baroeg op ZATERDAG 28 MAART 2015

ZA.
28 MRT
ETHEREAL 19:00 uur Baroeg, Rotterdam
2015
Hoofdprogramma Ethereal
Voorprogramma Illusionless
Timeless Hour
Toegang VVK: €8,00
Deur: €10,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 28 maart 2015.
Dat is 3316 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Vandaag besteed Baroeg aandacht aan de geweldige metalscene die we in ons kikkerlandje hebben. De hoofd-act is Ethereal, deze melodieuze metal band heeft in november 2014 het debuutalbum 'Pendular' uitgebracht en is nu klaar om de podia te bestormen met een strakke show. Dat deze show goed in elkaar steekt, blijkt uit het feit dat Ethereal als eerste metal band ooit De Grote Prijs van Nederland heeft gewonnen.

Wie naar Baroeg Open Air is geweest afgelopen jaar kon eigenlijk niet om het optreden van Illusionless heen. De progressieve metal van deze jonge band was zeer indrukwekkend en dit is ook de reden dat de band weer terugkomt naar Baroeg. Want ook in Baroeg heeft Illusionless al eens eerder opgetreden, namelijk met de Metal Battle van vorig jaar. Na de overwinning in Baroeg heeft Illusionless uiteindelijk ook de landelijke titel binnengesleept.

Foto's van Ethereal, Illusionless, Timeless Hour

Foto Ethereal te Artquake 2008 Foto Ethereal te Artquake 2008 Foto Ethereal te Artquake 2008 Foto Ethereal te Artquake 2008 Foto Ethereal te Artquake 2008
 
Bekijk alle 5 foto's van Ethereal

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden