concert: DJ DNA / Erik Bosgraaf / Residentie Orkest in Paard op ZATERDAG 06 DECEMBER 2014

  • Residentie Orkest
    Anneke van Giersbergen & Residentie Orkest - 18/05 - 013
    © Bernard Bodt
  • Residentie Orkest
    Anneke van Giersbergen & Residentie Orkest - 18/05 - 013
    © Bernard Bodt
ZA.
06 DEC
DJ DNA / ERIK BOSGRAAF / RESIDENTIE ORKEST Grote Zaal, 20:15 uur Paard, Den Haag
2014
Toegang 17,50 excl. servicekosten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 06 december 2014.
Dat is 3401 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Tijdens Symphonic Junction op 6 december staat de kroonjuweel van de klassieke muziek centraal: Vivaldi’s Vier Jaargetijden.

Erik Bosgraaf is een van de bekendste blokfluitisten van Nederland en speelt mee met deze bewerking. Hij trad als solist op met . Dallas Symphony Orchestra, Nederlands Kamerorkest en werkte met dirigenten als Jaap van Zweden. Ook heeft hij meerdere onderscheidingen op zak en geeft hij masterclasses over de hele wereld. Hij is een veelgevraagde gast in televisie shows zoals De Wereld Draait Door en Klokhuis. Op 6 december neemt hij zijn arsenaal aan blokfluiten met zich mee om de Vier Jaargetijden tot leven te wekken.

Tussen de seizoenen door maakt Erik Bosgraaf bijzondere uitstapjes met DJ DNA (Arjen de Vrede van Urban Dance Squad). In een muzikaal avontuur maken ze de verbinding tussen het oude Venetië van Vivaldi met Den Haag anno nu. DJ DNA maakt er met 12 draaitafels en zijn complete platenverzameling met vogelgeluiden een waar spektakel van.

Foto's van Residentie Orkest

Foto Residentie Orkest te Anneke van Giersbergen & Residentie Orkest - 18/05 - 013 Foto Residentie Orkest te Anneke van Giersbergen & Residentie Orkest - 18/05 - 013 Foto Residentie Orkest te Anneke van Giersbergen & Residentie Orkest - 18/05 - 013 Foto Residentie Orkest te Anneke van Giersbergen & Residentie Orkest - 18/05 - 013
 
Bekijk alle 4 foto's van Residentie Orkest

Gerelateerd nieuws