Extra show Di-rect en Residentie Orkest in AFAS Live

di-rect
Extra show Di-rect en Residentie Orkest in AFAS Live
Door PhaedraW op 12 september 2022 - 12:31 Maandag 12 september om 12:00 gingen de tickets voor de drie aangekondigde shows van Di-rect met het Residentie Orkest in de verkoop. Nadat bekend werd dat de show van 4 februari in AFAS Live volledig is uitverkocht, heeft de band meteen een extra concert op 3 februari 2023 aangekondigd. Inmiddels gaan de tickets voor die show hard.

Het is voor het eerst dat de Haagse band en het eveneens Haagse orkest samen voor publiek op zullen gaan treden. De samenwerking begon tijdens een van de livestreams die de band vorig jaar deed en werd een groot succes.

Kaarten voor deze show zijn gelijk in de verkoop gegaan via GUTS en kosten tussen €59 en €29. Ook zijn er nog kaarten beschikbaar voor de concerten in Martiniplaza en Mainstage.

03-02-2023 - AFAS Live, Amsterdam EXTRA SHOW (tickets)
04-02-2023 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)
12-02-2023 - Mainstage, 's-Hertogenbosch (tickets)
18-02-2023 - Martiniplaza, Groningen (tickets)


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Marcus King

BLUESMUZIKANT MARCUS KING KOMT IN 2023 NAAR 013 EN...Met zijn nieuwe album 'Young Blood' brengt Marcus King de blues naar...

Paradiso logo nieuw

INDIE-POPBAND EASY LIFE IN MAART NAAR BOTANIQUE EN... De Britse band Easy Life stond op het punt van een gigantische doorbraak in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.