Di-rect en Ludovico Einaudi nieuwe namen voor concertserie Royal Park Live

Luduvico Einaudi
Di-rect en Ludovico Einaudi nieuwe namen voor concertserie Royal Park Live
Door RobZ op 13 februari 2023 - 13:12 Komende zomer worden er onder de titel Royal Park Live weer een aantal openluchtconcerten georganiseerd bij Paleis Soestdijk in Baarn. Sinds 2016 vinden hier concerten plaats in de eerste weken van juli. Zowel internationale als nationale artiesten beleven op Royal Park Live een bijzondere avonden in royale setting.

Eerder werden er al optredens aangekondigd van Floor Jansen en Beth Hart. Dit laatste concert is zelfs al uitverkocht. Vandaag wordt bekend dat op vrijdag 7 juli niemand minder dan Ludovico Einaudi in de tuin van Paleis Soestdijk komt optreden. Een dag later staan Di-rect en het Residentie Orkest op de planken.

De ticketverkoop voor beide concerten start donderdag 16 februari om 10:00 uur. Via deze link koop je tickets voor Ludovico Einaudi op Royal Park Live. Als je een dag later liever naart het concert van Di-rect met het Residentie Orkest gaat, dan kan je hier tickets kopen.

Tickets voor de show van Ludovico Einaudi kosten tussen de 61 en 86 euro. Er zijn alleen zitplaatsen! Di-rect en het Residentie Orkest zijn iets voordeliger te bezoeken. De ticketprijs ligt hier op 50 euro.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in voor Ludovico Einaudi en/of het concert van Di-rect.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Wishbone Ash

WISHBONE ASH VIERT 50-JARIG JUBILEUM MET CONCERTEN...De band Wishbone Ash heeft bekend gemaakt verschillende shows in Nederland en...

Heather Nova

HEATHER NOVA KONDIGT CONCERTEN IN NEDERLAND EN... Singer-songwriter Heather Nova heeft bekend gemaakt verschillende shows in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.