concert: Audio Adam in Patronaat op VRIJDAG 14 FEBRUARI 2014

  • Inge van Calkar
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Donderdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Inge van Calkar
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Donderdag
    © Irwan Notosoetarso
VR.
14 FEB
AUDIO ADAM Café (Stage 3), 21:30 uur Patronaat, Haarlem
2014
Hoofdprogramma Audio Adam
Voorprogramma Inge van Calkar

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 14 februari 2014.
Dat is 3726 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

De Utrechts/Groningse formatie Audio Adam behoeft geen introductie meer. Met het debuutalbum This is our home (nov 2012) en de krachtige liveshows heeft het viertal zich stevig weten te nestelen in de Nederlandse pop-/rock scene. De muziek komt recht uit het hart en wordt door 3FM en muziekbladen vergeleken met bands als Snow Patrol en Keane.

De avond wordt geopend door singer-songwriter Inge van Calkar. Wie een ingetogen ‘meisje met gitaar’ verwacht, komt bedrogen uit. Inge vermengt songwriting-skills a la KT Tunstall met Folk en Pop. De liedjes hebben een unieke stijl en zijn pakkend vanaf de eerste noot. Melodieën en teksten gaan prachtig samen en het kenmerkende stemgeluid en luchtige gitaarspel van deze Groningse psychologe maken haar liedjes een verademing in singer-songwriter-land, live en op de radio.

Foto's van Audio Adam, Inge van Calkar

Foto Audio Adam te Popronde Leiden 2011 Foto Audio Adam te Popronde Leiden 2011 Foto Audio Adam te Popronde Enschede Foto Audio Adam te Popronde Leiden 2011 Foto Audio Adam te Popronde Leiden 2011 Foto Audio Adam te Popronde Enschede
 
Bekijk alle 20 foto's van Audio Adam
Bekijk alle 28 foto's van Inge van Calkar

Gerelateerd nieuws