Inge van Calkar geeft optreden op 50 meter hoogte in Groningen

Inge van Calkar
Inge van Calkar geeft optreden op 50 meter hoogte in Groningen
Door Kellyvermeer op 29 mei 2020 - 14:07 Op zaterdag 13 juni geeft Inge van Calkar een optreden op ongeveer 50 meter hoogte. Ze zal namelijk gaan optreden op het dak van 'Forum' in Groningen.

Het optreden zal gestreamd worden met vier camera's en er zal live geschakeld worden tussen de camera's. Een van de camera's zal worden gepositioneerd worden op de Martini Toren, ook wel de d' Olle Grieze genoemd.

Er zullen bij dit rooftopconcert 30 man publiek aanwezig zijn. Inge zal haar meest succesvolle nummers spelen zoals 'Touchdown', maar ook haar nieuwste single 'Spinning Around'. Het idee is om te laten zien dat zelfs met corona-maatregelegen het mogelijk is om een onvergetelijke concertervaring te bieden.

De livestream zal om 20:00 te zien via de site van Inge van Calkar. De livestream is gratis om te bekijken, er mogen wel donaties gedaan worden.



Update:
Let op: vanwege de slechte weersvoorspelling wordt het concert van Inge van Calkar verplaatst naar zaterdag 13 juni. Eerst was dit 6 juni.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ahoy Rotterdam2

MANOWAR MET 40-JAAR JUBILEUM TOUR LANGS AHOYDe Amerikaanse metalband Manowar is in 1980 opgericht en bestaat inmiddels...

Tim Knol news

TIM KNOL EERSTE NAAM VOOR 1,5 METER SESSIES IN... Nu de Coronamaatregelen langzaam aan versoepeld worden starten podia weer met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.