concert: Fischer-Z in Poppodium Romein op VRIJDAG 25 APRIL 2014

  • Fischer-Z
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Fischer-Z
    Pinkpop Classic 2012
VR.
25 APR
FISCHER-Z 20:00 uur Poppodium Romein, Leeuwarden
2014
Hoofdprogramma Fischer-Z
Toegang € 27,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 25 april 2014.
Dat is 2507 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

John Watts komt met zijn Britse rock/new wave legende Fischer Z naar Europa en slaat ook Leeuwarden niet over. Fischer Z is een band die in de jaren tachtig veel naam maakte, maar vandaag de dag nog steeds als nieuw klinkt. De band is groot geworden in de new wave beweging, die eind jaren zeventig begon. Door velen werden ze gezien als het Britse antwoord op bands als Talking Heads en Television. Vanavond komen al die hits voorbij en teven zullen er ook nog een aantal van de beste nummers van de solo albums van John Watts voorbij komen.
Vanavond is het Jack Friday. Jack Friday komt voort uit een oude traditie waarbij iedere medewerker van de Jack Daniel’s distilleerderij op vrijdag een fles Jack Daniel’s mee naar huis krijgt. Wij kunnen je natuurlijk geen fles Jack Daniel´s mee naar huis geven maar als eerbetoon aan deze mooie traditie krijg jij op vrijdag je Jack Cola voor de prijs van een reguliere Jack Daniels! Because You Earned it!

Foto's van Fischer-Z

Foto Fischer-Z te Fischer-Z - 12/05 - TivoliVredenburg Foto Fischer-Z te Pinkpop Classic 2012 Foto Fischer-Z te Pinkpop Classic 2012 Foto Fischer-Z te Fischer-Z - 18/1 - Paradiso Foto Fischer-Z te Fischer-Z - 17/10 - Grenswerk Foto Fischer-Z te Fischer-Z - 12/05 - Melkweg
 
Bekijk alle 91 foto's van Fischer-Z

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden