New wave band Fischer-Z tweemaal naar Patronaat in november

review: Fischer-Z - 18/10 - TivoliVredenburg Fischer-Z
New wave band Fischer-Z tweemaal naar Patronaat in november
Door Cartman91 op 25 september 2020 - 12:41 De Britse new wave band Fischer-Z maakte vooral in de jaren 80 furore, de laatste paar jaar speelt frontman John Watts ook solo. Nu keert hij met band terug met twee shows in het Patronaat te Haarlem.

Deze concerten vinden beide plaats op 28 november, in de zogenoemde Stage 1,5 shows. Om 17:15 uur en 20:30 uur is Fischer-Z te bewonderen. Deze Stage 1,5 shows zijn in het leven geroepen sinds het na de corona-uitbraak weer toegestaan is om concerten te organiseren. Tijdens de concerten worden de coronamaatregelen in acht genomen. Een van deze maatregelen is het verplicht 1,5 meter afstand te houden tot elkaar.

Tickets zijn per direct in de voorverkoop gegaan en kosten 37,50 euro per stuk. Hier koop je een kaartje voor het eerste concert van die avond en hier kan je terecht voor tickets voor de tweede show van de avond. Fischer-Z is vanavond ook nog te bewonderen in Fluor te Amersfoort.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Stage 1,5: Fischer-Z Show 1 in Patronaat
Tickets Stage 1,5: Fischer-Z Show 1
KIES TICKET
za 28 nov
Stage 1,5: Fischer-z Show 1
Patronaat, Haarlem
€ 37,50
za 28 nov
Stage 1,5: Fischer-z Show 2
Patronaat, Haarlem
€ 37,50
Kevin

KEVIN MET ANIMAL STORIES SHOWS NAAR DELAMAR THEATER...De Nederlandse rapper Kevin , bekend van Rotterdam Airlines, komt in oktober...

festivalinfonieuwlogo

DEZE WEEK IN DE VOORVERKOOP: O.A. SUZAN & FREEK,... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.